Doneer
stekje-in-hand_2000

Incasso 2020 voor Bodhi: meer informatie over jouw donatie

Onze jaarlijkse donatieronde is deze maand. Dat betekent dat er bij onze donateurs 15,- wordt afgeschreven van de bankrekening onder vermelding van Donatie 2020 bodhitv.nl.

Wat doen we met je donatie?

Aanvankelijk was Bodhi een website voor jonge boeddhisten, in 2008 geïnitieerd door de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS). Nadat de BOS eind 2015 ophield te bestaan, ging Bodhi verder als onafhankelijk digitaal platform voor iedereen. Dat werd mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de BOS, die tot eind 2015 de achterban vormde van de BOS. Inmiddels is de stichting omgedoopt tot Stichting Bodhi – Vrienden van de Boeddhistische Media.

Met jouw bijdrage betaalt de stichting de redactie & freelancers van Bodhi een bescheiden honorarium en bekostigt zij de administratie, doorontwikkeling en hosting van de website. Lees hier meer over de meerwaarde van jouw donateurschap.

Hoe herken je jouw bijdrage op je bankafschrift?
Je vindt jouw jaarlijkse bijdrage vanaf dit jaar terug onder de naam: Stichting Bodhi Vrienden van de Boeddhistische Media. Onder vermelding van: Donatie 2020 bodhitv.nl

Wil je extra doneren aan Bodhi?
Dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs. Ga naar onze donatiepagina waar je zelf kan bepalen hoeveel.

Bijdrage stopzetten?
Uiteraard hopen wij dat we op jouw steun mogen blijven rekenen. Maar als je de bijdrage wil stoppen kan dat zo:

Als het bedrag in de laatste dagen of weken is geïncasseerd en al is afgeschreven kan je het beste zelf het bedrag terugboeken. Dat kan via je bankapp of via de website van de bank.  Terugboeken wordt ook wel storneren genoemd. Meestal heb je daar zeker een maand de tijd voor.

Mocht je op een ander moment je bijdrage willen stoppen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar: vriend@bodhitv.nl. Wij maken het zo snel mogelijk in orde.

Heb je vragen?
Wellicht staat het antwoord op de pagina Veelgestelde vragen. Mocht dat niet zo zijn kun je ons altijd mailen: vriend@bodhitv.nl

Team Bodhi en Stichting Bodhi – Vrienden van de Boeddhistische Media:
Reinier Tilanus
Fokje Westerling
Kitty Arends
Marijn van der Waa
Didie Schackman

“We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst, geïnspireerd door een gezonde psyche en gezonde planeet.”

Tweet