Wie maken Bodhi?

Achter Bodhi schuilt een klein team van freelance journalisten, columnisten, filmmakers en marketingexperts. Daarnaast wordt Bodhi ondersteund door een driekoppig bestuur. Lees hier meer over de mensen achter Bodhi.  

Algemene vragen of opmerkingen?
Mail naar: info@bodhitv.nl

Heb je een vraag voor de redactie?
Mail naar: redactie@bodhitv.nl

Redactieadres
Bodhi Redactie
Burgemeester Weertsstraat 41
6814 HM Arnhem


Kitty Arends – Redacteur
Freelance redacteur en tekstschrijver en van 2014 tot 2021 hoofdredacteur van Bodhi. In het boeddhisme vindt Kitty een leidraad voor haar professionele en persoonlijke leven.
Misha Beliën -Filmmaker
Documentairemaker, zenbeoefenaar en filosofiedocent. Maakt sinds 2017 video’s voor Bodhi en sinds 2020 documentaires voor de Boeddhistische Blik.
Jolanda van Benthem – Redacteur
Sinds 2014 actief als journalist voor Bodhi. Jolanda debuteerde in 2020 als essayist en won de Joost Zwagerman Essayprijs. Daarnaast werkt ze in een biologische eetwinkel.
Jolanda Breur – Redacteur
Hoe geven we zin aan ons leven? Hierover schrijft Jolanda met een cultuurwetenschappelijke bril. Ze beoefent vipassana-meditatie en Insight Dialogue.
Tom Hannes – Columnist
Zenbeoefenaar, therapeut en schrijver. Sinds 2013 is Tom verbonden als columnist aan Bodhi. Hij schreef verscheidene boeken en opiniestukken voor Belgische kranten.
Ana Karadarevic – Redacteur
Schrijver, moderator en communicatieadviseur. Sinds 2020 schrijft Ana voor Bodhi. Ze mediteert dagelijks, al dan niet begeleid door een meditatie-app.
Anne Kleisen – Redacteur
Anne Kleisen is freelance journalist. Daarnaast is ze eigenaar van (yoga) Studio da Vasco en schildert ze. Anne stond aan de wieg van dit platform: van 2008-2014 was ze hoofdredacteur van Bodhi.
Loes Liemburg – Redacteur
Journalist en godsdienstwetenschapper, gespecialiseerd in boeddhisme. Loes was van 2013 tot 2015 webredacteur voor Bodhi en sinds 2015 freelance redacteur.
Sofia Opfer – Redacteur
Tekstschrijver en redacteur. Sofia schrijft vooral over groene onderwerpen als landschap, natuur en duurzaamheid. Verbinding met de natuur maakt deel uit van haar beoefening.
Didie Schackman – Uitgever
Marketing en communicatiespecialist. Daarnaast schrijft Didie artikelen over boeddhisme in de dagelijkse praktijk. Via mindfulness geeft ze diepere betekenis aan haar bijdrage in deze wereld.
Judith Sudholter – Interim Hoofdredacteur
Journalist en onderzoeker. Judith schrijft sinds 2015 voor Bodhi en is hoofdredacteur van het Wageningse blad Spirit. Judith beoefent in de traditie van Thich Nhat Hanh.
Marijn van der Waa – Support en illustraties
Online steun en toeverlaat voor Bodhi, maar het merendeel van de tijd is Marijn (strip)tekenaar. Ze is al sinds 2008 bij Bodhi betrokken.

Bestuur

Anca Ansink
Anca Ansink
Voormalig professional in de zorg en zorgbestuurder. Nu toezichthouder in de zorg. Beoefent vipassanameditatie sinds 2007
Reinier Tilanus
Reinier Tilanus
Coach, trainer, consultant and interim manager. Daarnaast zit Reinier in het bestuur van de Boeddhistische Unie. Hij beoefent binnen Gelug, het Tibetaans boeddhisme.
Fokje Westerling
Fokje Westerling
Coach, communicatieadviseur, en compassie- & mindfulnesstrainer. Tevens supervisor en opleider op deze gebieden. Mediteert en studeert in de boeddhistische traditie sinds 1994 (Tibetaans, Vipassana en Zen).

 

Boeddhistisch nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor de Bodhi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en acties.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.