Doneer

Boeddhistisch Geluid

Voor het ontdekken en verkennen van innerlijke landschappen en maatschappelijke vergezichten.

 

‘Boeddhistisch Geluid’ is een samenwerkingsverband van vier boeddhistische organisaties: Bodhi, meditatieplatform 30NOW, uitgeverij Maitreya en De Boeddhistische Blik. Elk kwartaal duiken we samen in een actueel thema. Met interactieve lezingen en meditaties, documentaires die je aan het denken zetten, boeken die een laagje dieper graven en actuele journalistieke artikelen bieden we verdieping en verrijking aan onze lezers en luisteraars. Op die manier willen we het boeddhistische geluid sterker laten doorklinken in het publieke debat.


30NOW

30now logo30NOW biedt meditatie voor iedereen. Van beginners tot ervaren beoefenaars. Met 1,038 meditaties en lezingen rond verschillende thema’s.

 

Uitgeverij Maitreya

uitgeverij maitreyaUitgeverij Maitreya is opgericht in 1981. De uitgeverij is gevestigd in Loenen en daar is ook een ouderwetse boekwinkel waar je gewoon naar binnen kunt wandelen.

 

De Boeddhistische Blik

De boeddhistische blik logoSinds 2015 is de Boeddhistische Blik de naam waaronder alle tv-programma’s van de boeddhistische stroming binnen de NPO vallen. De uitzendingen worden verzorgd door KRO-NCRV.

 

Bodhi

Bodhi logoBodhi is een online journalistiek platform voor hedendaagse en historische boeddhistische wijsheid, informatie en actualiteit. Met verhalen, reportages, interviews en columns onderzoeken we de dynamiek tussen het boeddhisme en de huidige cultuur en samenleving.


 

Boeddhistisch nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor de Bodhi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en acties.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.