Doneer
Food for Thought

Win het boek Food for Thought

Kauw jij ook graag op levensthema's, zoals keuzestress, verbinding of juist eenzaamheid in het Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf? Dan is het filosofische kookboek 'Food for Thought' iets voor jou. Bodhi mocht 3 exemplaren weggeven aan ontvangers van de nieuwsbrief. Deze winactie liep tot en met 23 mei. De winnaars zijn bekend gemaakt in de nieuwsbrief van 24 mei en hebben per mail bericht gekregen.

Food for Thought boek‘Food for Thought’ is een filosofisch kookboek waarin wereldfilosofen een groep jonge mensen ontmoet en ze samen heerlijke gerechten verorberen en kauwen op de levensthema’s van de 21e eeuw: keuzestress, verbinding en eenzaamheid in een Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf. Het boek verscheen eind 2018, en vanaf 26 mei wordt de gelijknamige serie uitgezonden bij de Boeddhistische Blik, op NPO2. Bodhi mag drie exemplaren verloten onder filosofische fijnproevers!

Samen eten is elkaar ontmoeten, en geeft voeding aan gesprekken en gedachtewisselingen. De smartphones blijven van tafel en wat volgt is een aaneenschakeling van heldere vragen, ontboezemingen en inzichten voor iedereen die leeft in de wereld van nu. ‘Food for Thought’ zit boordevol ingrediënten voor een goed gesprek en is inclusief recepten die je tijdens dit gesprek kunt serveren.

Jeroen Hopster is filosoof, redacteur bij ‘Filosofie Magazine’ en journalist. Met de Nederlandse boeddhist Han de Wit schreef hij het boek ‘Boeddhisme voor denkers’, over de lessen die westerse denkers kunnen meenemen uit het boeddhistische gedachtegoed.