Doneer
slachtoffers misbruik boeddhisme

Ben jij slachtoffer van misbruik door een boeddhistische leraar? Vertel ons veilig (en anoniem) je verhaal.

Ben jij slachtoffer geworden van misbruik of wangedrag door een boeddhistisch leraar? En wil je jouw ervaringen delen? Bodhi tekent jouw verhaal graag voor je op.

De laatste jaren zijn er verscheidene misbruikzaken aan het licht gekomen binnen de boeddhistische wereld. Geregeld krijgen wij als redactie de vraag waarom wij hier geen aandacht aan besteden vanuit het perspectief van de slachtoffers. Ben jij slachtoffer geworden van (seksueel) misbruik of wangedrag door een boeddhistisch leraar? Dan wil Bodhi jou de gelegenheid geven jouw ervaringen in de openbaarheid te brengen, al dan niet anoniem.

Procedure

Het gaat om kwetsbare ervaringen en daarom willen wij zo zorgvuldig mogelijk omgaan met jou en je verhaal. Voordat het interview plaatsvindt ga je eerst vrijblijvend in gesprek met een redacteur. In dat gesprek bespreken we de voorwaarden die voor jou belangrijk zijn om het interview te kunnen doen. Ook verkennen we samen wat voor jou belangrijk is om voor het voetlicht te brengen. Daarnaast is het mogelijk om je verhaal anoniem te vertellen.

Heb jij interesse om je verhaal te delen?
Stuur dan een mailtje naar: redactie@bodhitv.nl
Hoofdredacteur Kitty Arends neemt dan contact met je op.