Doneer

Samen groeien met Bodhi

Voor € 15 per jaar ben je al donateur van Bodhi (dat is slechts € 1,25 per maand). De jaarlijkse bijdrage is jarenlang 11 euro geweest en niet eerder verhoogd. Nu zetten we samen de volgende stap.

Waarom in 2019 een verhoging?

De aanleiding is tweeledig en heeft te maken met:

1) Voortbestaan van het digitale platform Bodhi
Aanvankelijk was Bodhi een website voor jonge boeddhisten, in 2008 geïnitieerd door de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS). Nadat de BOS eind 2015 ophield te bestaan, ging Bodhi verder als onafhankelijk digitaal platform voor iedereen. Dat werd mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de BOS, die tot eind 2015 de achterban vormde van de BOS. Inmiddels is de stichting omgedoopt tot Stichting Vrienden van de Boeddhistische Media (SVBM).

Met jouw bijdrage betaalt de SVBM de redactie & freelancers van Bodhi een bescheiden honorarium en bekostigt zij de administratie, doorontwikkeling en hosting van de website. In de praktijk blijkt het bedrag van € 11 onvoldoende om deze kosten te blijven dekken. Lees hier meer over de meerwaarde van jouw donateurschap.

2) Inzet op groei van een compassievolle beweging

Tot nu toe beschikte de SVBM over een financiële buffer. Hiermee hebben we een nieuwe en toekomstbestendige website ontwikkeld die we continu onderhouden. Door het verhogen van de contributie kan Bodhi blijven inspireren vanuit het boeddhistisch gedachtegoed en bijdragen aan groei van een compassievolle beweging in de wereld.

Hoe herken je jouw bijdrage op je bankafschrift?
Je vindt jouw jaarlijkse bijdrage vanaf dit jaar terug onder de naam: Bodhi, voorheen BOS. Onder vermelding van: Donatie 2019 bodhitv.nl

Wil je extra doneren aan Bodhi?
Dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs. Stuur een bericht naar vriend@bodhitv.nl om je wensen kenbaar te maken en wij komen snel bij je terug.

“We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst, geïnspireerd door een gezonde psyche en gezonde planeet.”

Tweet

Boeddhistisch nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor de Bodhi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en acties.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.